Despre noi

Intr-o perioada in care incalzirea globala este un subiect din ce in ce mai dezbatut, firma noastra se concentreza pe constructia de sisteme de incalzire in deplina concordanta cu mediul inconjurator.

In principal produsele oferite de noi sunt SEMINEELE, SOBELE si COSURILE DE FUM. SOBA imbina esteticul si utilul, fiind o piesa esentiala in cadrul incaperii in care se afla.

Cu toate ca, de cele mai multe ori, SOBELE sunt privite ca un element de design, acesta este in primul rand un sistem eficient de incalzire, avand ca principala caracteristica functionalitatea.

Firma noastra comercializeaza si executa toate tipuri de SOBE: sobe pe lemn , sobe pe pelet, precum si cosuri de fum si accesorii necesare bunei functionari a acestora. .

Daca doriti sa beneficiati de caldura si ambianta create de o SOBA MODERNA, dar sunteti o persoana foarte ocupata , va oferim SOBE pe gaz, cu un design clasic sau modern.

Atat sobele pe lemne, cat si sobele pe gaz necesita cos de fum.

Daca sunteti nostalgici dupa iernile petrecute la bunici, va propunem o gama de sobe pe lemne clasice sau tip centrala. Va oferim modele rustice si moderne care se incadreaza perfect in ambianta caminului dumneavoastra. Suprafata vitrata a usii va permite sa admirati focul. Ocupa spatiu putin,dar au randament termic ridicat, utilizand Sistemul de Combustie Curat – S.C.P. Se curate si se intretin foarte usor si rapid.Unele dintre modele beneficiaza si de cuptor. Cele tip centrala se pot conecta la sistemul de incalzire(radiatoare) pentru a asigura incalzirea intregii locuinte sau/si apa calda. Sobele necesita cos de fum.

Firma noastra va ofera produse care pot fi utilizate si in sezonul cald: grill-urile de gradina si bucatariile de vara. In grill-urile noastre puteti pregati un gratar savuros fara a va afuma. Puteti opta pentru un grill prefabricat sau pentru unul construit la fata locului, pentru un rotisor electric sau pentu unul manual.

Bucatariile de vara reprezinta o oaza de desfatare pentru “specialistii”in gastronomia traditionala, dar si pentru pofticiosi…Pot fi dotate cu vatra pentru paine, cuptor de pizza, grill, spatiu pentru gatit la ceaun(gulas, mamaliga, saramura pescareasca),etc.

Dintre accesorii va oferim: solutie pentru curatat sticla termorezistenta, ceara pentru piatra, seturi de unelte pentru foc in diverse modele si culori, rotisoare electrice sau manuale.